Healing Balance
Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie & Coaching

In onze praktijk streven we naar de
    best mogelijke, natuurlijke gezondheidszorg.     


Wil je meer energie, een gezonde leefstijl of jezelf verder
ontwikkelen?

De consulten zijn erop gericht om het  zelfherstellend vermogen te activeren. Een gezonde(re) levensstijl en voedingspatroon werkt preventief. Het helpt daarnaast om klachten als stress, vermoeidheid, allergieën, acne en depressie te verminderen of zelfs helemaal weg te nemen. Ik pas diverse behandelmethoden toe en kies daarbij de methode die het beste past bij het gewenste resultaat.


 

Bioresonantie

Een methode die goed resultaat geeft is de B.E.S.T.  (Bio Energetische Stress Test) Behandeling. Deze behandeling  brengt je gezondheid in beeld, compleet met een uitgebreide allergie en voedingsintolerantie test. Door middel van analyse wordt vastgesteld waar stress, belasting en ontwikkeling van ziekten in je lichaam kan plaatsvinden.

NAET Allergie Therapie

NAET is de afkorting voor „Nambudripad's Allergie Eliminatie Techniek". Met deze unieke methode kunnen de onderliggende oorzaken van allergieën aangepakt en geëlimineerd worden. Voormalige patiënten kunnen weer een normaal leven leiden, vrij van allergieën.

Adem je Vrij sessies en coaching

Met deze praktische technieken kun je stress- en lichamelijke klachten maar ook blokkerende overtuigingen, angsten en negatieve zelfbeelden opruimen.


Dorn methode

De Dorn methode is een zachte wervel en gewrichtsbehandeling. Ze kan gebruikt worden bij rug- nek en schouderklachten, die direct of indirect samenhangen met de wervelkolom. De Dorn Methode is vrij van ongewenste bijwerkingen, ongevaarlijk maar zeer werkzaam. Dorn therapie is een samenwerking tussen behandelaar en cliënt, van druk uitoefenen en beweging.