Healing Balance
Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie & Coaching

Ervaringen


Adem je Vrij consult

Marielle (39) Burn Out
"Ik had sinds 3 maanden burnoutklachten. Al na de eerste adem je vrij sessie voelde ik me  helderder in mijn hoofd en opgeruimder. Ik ben  inmiddels weer gedeeltelijk aan het werk. "

Joyce (47) Verwerken van trauma
" Ik voel me sterker en veerkrachtiger door een combinatie van twee ademsessies en een consult Theta healing.  Ik kijk nu liever vooruit. Ik voel me minder verantwoordelijk voor het welzijn van anderen en dat scheelt veel energie. Ik merk dat ik ook makkelijker voor mezelf opkom als dingen niet gaan zoals ik wil. "

Rob (34) Rouwverwerking
"Door de ademsessies ontdekte ik waar mijn boosheid vandaan kwam. Ik had de dood van zijn vader nog niet verwerkt. Deze sessie hielp me dit verdriet te verwerken. In combinatie met  bioresonantie therapie herstelde ik  van maagklachten en vermoeidheid. Ook paste ik mijn voedingsgewoontes aan.
De consulten hebben voor veel rust en balans gezorgd bij mezelf en in mijn gezinssituatie. Een negatieve spiraal is  omgezet in een positieve. "

Niels (45) Depressie
"Sinds 5 jaar had ik last van terugkerende depressies. Ik volgde  diverse therapieën. Tijdens het eerste consult met Annelies merkte ik dat ik nog veel verdriet uit het verleden met me meedroeg. Dat had ik me niet gerealiseerd. Door de sessie kon ik het verdriet loslaten. Ik voel me opgewekter, alsof er een last van mijn schouders is gevallen."

Deborah (47) Burn Out
"Ik ontdekte tijdens de sessie dat ik de lat voor mezelf erg hoog leg zowel privé als in werk. Het was nooit goed genoeg. Door overtuigingen te (h)erkennen en  los te laten kan ik beter mijn grenzen bewaken. Goed is nu echt goed genoeg."

Martin (35) Angsten
"Ik ontwikkelde in de loop van mijn leven angsten voor sociale situaties. Daardoor kon ik niet meer goed  functioneren. In de adem je vrij sessie ontdekte ik al snel waardoor dat kwam en ook dat ik een aantal ingrijpende  gebeurtenissen nog niet goed  had verwerkt.
Ik durf nu meer te vertrouwen op wie ik ben en te onderzoeken wat mijn talenten zijn en mijn hart te volgen."

Lidian (58)  Burn Out
"Ik had al jaren geen puf om naast mijn drukke werk ook maar iets te ondernemen. Sinds 4 maanden zit ik in de ziektewet. Ik heb gesprekken met een psycholoog.
Door Bioresonantie therapie merk ik dat mijn energieniveau stijgt, ik krijg weer zin in dingen.  De ademsessies helpen me inzicht te geven waarom ik gemakkelijk over mijn grenzen ga. Daardoor leer ik bewuster te leven en  keuzes te maken. Het geeft ook inzichten in hoe ik de komende jaren mijn werk zou willen invullen en waar mijn passies liggen."

Bioresonantie en NAET

Hester (38) met maagklachten.
​"Ik had al maanden  last van mijn maag.  Dat was tijdens en na het eten. Ik moest ook telkens boeren. Al na de eerste behandeling verminderden de klachten en na de derde behandeling had ik geen last meer. Ik kan nu weer alles eten."

Joost (43) met kattenallergie.
"Na de eerste en tweede behandeling had ik  niet meer constant maar wisselend last van de allergie. De ene keer wel, de andere keer niet. Na de derde behandeling heb ik geen klachten meer."

Marjan (54) met voedingsallergie.
"Bij het eten van bepaalde voedingsmiddelen kreeg ik last van  jeuk en bulten. Na de tweede behandeling is er na een korte verergering een vermindering van klachten. Na de vierde behandeling kan ik de meeste voedingsmiddelen waar ik allergisch op reageerde weer eten."

Sophie (4) buikpijn en overgeven.
Moeder van Sophie: "Sophie gaf bijna dagelijks over nadat zij bepaalde voeding had gegeten. Ze heeft ook veel pijn in haar buik. Al na de eerste behandeling braakt ze niet meer en zijn de buikpijnklachten minder. Na de derde behandeling zijn ook de buikpijnklachten geheel weg."

Moeder Sem (8) snel boos, woedeaanvallen, slaan en schoppen, vooral in drukke omgeving.
Moeder van Sem: "De voedingstest toonde aan dat Sem veel last heeft van schimmel en hij verdraagt suiker niet goed. Een week na de eerste behandeling zijn de boze buien aanzienlijk verminderd. Na vier maanden is het een heel ander kind. Hij is toegankelijk, vrolijk en is nog maar af en toe een beetje boos."

Mandy (22) chronische vermoeidheid.
"Door vermoeidheidsklachten kan ik al twee jaar niet (volledig) werken. Uit de test kwam dat ik de ziekte van Lyme heb. Vanaf de tweede behandeling kwam mijn energie terug. Na de vijfde behandeling begon ik me weer de oude te voelen en werk nu aan een volledige terugkeer op mijn werk."

Anouk (6) buik- en hoofdpijn.
Moeder Anouk: "Al na de tweede behandeling heeft zij geen last meer van hoofdpijn en de buikpijn is dan al een stuk minder geworden. Na de derde behandeling heeft ze geen klachten meer."

Dorn methode

Bram (50) Lage rugklachten

"Al jaren had ik last van lage rugklachten en al veel methodes geprobeerd waaronder fysio. Na een behandeling met Dorn Therapie was de pijn minder en de derde behandeling geen last meer. Top."

Esmee (42) Nekklachten

Ik had al vele therapieën geprobeerd na jarenlange nekklachten. Niks hielp voldoende. Na Dorn therapie in combinatie met cupping was ik al na een paar behandelingen klachtenvrij."

Cees (59) Aanhoudende rug- en nekklachten

Het is alweer drie jaar geleden dat ik de voorlaatste serie Dorn behandelingen deed vanwege aanhoudende rug- en nekklachten. Door onlangs weer zwaar werk te doen ging ik weer door mijn rug maar na een behandeling was ik alweer de oude. Wat een opluchting. Dorn Therapie werkt goed bij mij.”