Healing Balance
Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie & Coaching

Adem je Vrij Sessie

Een ontspannen en natuurlijke ademhaling is bij ieder mens in aanleg aanwezig, maar kan verstoord raken door fysieke, psychische of sociale problemen (stress, angst, hyperventileren en of paniek) Dit kan mogelijke klachten van de spieren, hart en vaatstelsel, luchtwegen en maag -darmstelsel veroorzaken, zoals stress, burn out, prikkelbaarheid, slaap problemen, misselijkheid, trillen en lusteloosheidklachten, die aanleiding kunnen zijn om met de ademtherapie/training te beginnen.
Door middel van intensiever en bewuster te ademen kan er ontspanning komen en kunnen weggestopte gevoelens, herinneringen en plaatjes weer naar het bewustzijn komen. Dit geeft inzicht in jouw patronen en overtuigingen. Door deze te delen, aan te nemen en te omarmen kan er heling komen op alle gebieden. Je neemt afscheid van het oude wat je niet meer nodig hebt en je kunt de energie die daarbij vrijkomt richten op het creëren en manifesteren van je wensen en verlangens.

Mijn coaching is gericht op het herstel van het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel. Door blokkades, veelal veroorzaakt door stress en oude pijn, wordt dit evenwicht verstoort, waardoor lichamelijke en/of geestelijke klachten ontstaan.
Tijdens de sessie stem ik me af op mijn intuïtie  en komen de zaken naar boven die de klachten veroorzaken. Hierdoor krijg je meer inzicht in jezelf en ben je in staat om persoonlijk te groeien.

Doorgaans zijn voor een blijvend resultaat ongeveer 3 consulten nodig.